Pàgina oficial de la venda d'entrades de la Ciutat de les Arts i les Ciències. CAC, S. A. no es fa responsable de la venda d'entrades en altres pàgines web.


Oceanogràfic

IMPORTANT: Els informem que l'Oceanogràfic romandrà tancat des de l'11 de gener fins al 12 de febrer per ampliar i millorar les seues instalacions.

Disfruta al màxim de la teua visita en l'Oceanogràfic, el major aquari d'Europa. Ací els oceans es recorren caminant i disfruta amb els més de 45.000 animals, de 500 espècies diferentes. Per a ballar amb els dofins, acudix a la instalació de dofins i, si preferixes divertir-te amb els pingüins, acosta't a la Torre d'Antàrtic. No oblides saludar a les belugues quan travesses l'Àrtic.

COMPRAR ENTRADES

Hemisfèric

Coneix nous llocs, travessa el temps o viu molt de prop diferents mons de fantasia, no ho dubtes... ¡assentat en este cine IMAX DOME i tria el viatge que desitges fer! I recorda, en l'Hemisfèric pots triar una película IMAX DOME, digital 3D i representacions astronòmiques en directe. ¿Te'ls deixaràs perdre?


COMPRAR ENTRADES

Museu de les ciències

Divertix-te amb la ciència i descobrix, de manera interactiva, el seu Bosc de Cromosomes, convertix-te en astronauta visitant l'Estació Espacial Internacional i coneix els espectaculars efectes de la Bobina de Tesla en el Teatre de l'Electricitat. I, si vols alucinar, et mostrarem com l'aigua es convertix en vi en la ciència a escena.

COMPRAR ENTRADESCondicions específiques de compra -- Per a consultes i informació addicional, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 902 100 031.