Pàgina oficial de la venda d'entrades de la Ciutat de les Arts i les Ciències. CAC, S. A. no es fa responsable de la venda d'entrades en altres pàgines web.


Oceanogràfic

Disfruta al màxim de la teua visita en l'Oceanogràfic, el major aquari d'Europa. Ací els oceans es recorren caminant i disfruta amb els més de 45.000 animals, de 500 espècies diferentes. Per a ballar amb els dofins, acudix a la instalació de dofins i, si preferixes divertir-te amb els pingüins, acosta't a la Torre d'Antàrtic. No oblides saludar a les belugues quan travesses l'Àrtic.

COMPRAR ENTRADES

Hemisfèric

Coneix nous llocs, travessa el temps o viu molt de prop diferents mons de fantasia, no ho dubtes... ¡assentat en este cine IMAX DOME i tria el viatge que desitges fer! I recorda, en l'Hemisfèric pots triar una película IMAX DOME, digital 3D i representacions astronòmiques en directe. ¿Te'ls deixaràs perdre?


COMPRAR ENTRADES

Museu de les ciències

Divertix-te amb la ciència i descobrix, de manera interactiva, el seu Bosc de Cromosomes, convertix-te en astronauta visitant l'Estació Espacial Internacional i coneix els espectaculars efectes de la Bobina de Tesla en el Teatre de l'Electricitat. I, si vols alucinar, et mostrarem com l'aigua es convertix en vi en la ciència a escena.

COMPRAR ENTRADESCondicions específiques de compra -- Per a consultes i informació addicional, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 961974686 / 902100031..